Eksperter i tag og vinduer

Konkurrencedygtige priser

Arbejde vi kan stå inde for

Medlem af Byg Garanti

LÆGNING AF GULV I HØJ KVALITET

​Skal du bruge hjælp til lægning af gulv? Hos Tømrerfirmaet Gudmann & Andersen ApS har vi stor erfaring med både reparation af gulv og lægning af gulv og vi kan hjælpe med alt fra trægulve til klikgulve. For os er ingen opgave hverken for stor eller lille. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os. 


Vores firma er beliggende i Hinnerup, men vores gulvlægger står altid klar til at hjælpe dig, uanset om du kommer fra Hinnerup, Hadsten, Favrskov eller omegn.

Alt fra reparation til lægning af gulv

Vi tilbyder alt fra reparation, til udskiftning af gamle gulve. Vi udfører lægning af gulv af enhver træsort, og vi råder og vejleder gerne om valg af træ, metode og overfladebehandling. Vi kan blandt andet udføre gulvarbejde såsom:

  • Trægulv
  • Klikgulv
  • Laminatgulv
  • ​Linoleumsgulv
  • Anden lægning af gulv.

​Vi kan vores håndværk og vi vægter god service og kvalitet højt. Når du vælger os til at udfører lægning af gulv, kan du derfor være sikker på god rådgivning og vejledning, samt et ordentlig udført stykke arbejde. Hos os er dine ønsker og behov altid i centrum.

Kontakt os og få et godt tilbud på gulvarbejde

​Vil du vide mere, eller skal vi hjælpe dig med lægning af gulv, så er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag. 

Vi kommer gerne ud på en besigtigelse inden opgavens start og vi giver dig altid gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Du kan ringe til Stefan eller Martin på telefon 61 30 37 39 og 25 34 50 90. Du kan også vælge at skrive til e-mail info@gudmann-andersen.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

​Gratis tilbud!​​

Kontakt os via formularen og du vil blive kontaktet inden for en uge.

Vedhæft billede af din byggesag
Dine oplysninger
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

anmeldelser fra facebook

🟊🟊🟊🟊🟊

Sara-Marie Lysdal Lerhøj

Jeg har modtaget et super flot plankebord! Stor tilfredshed herfra 😁 Hvis I står og mangler et nyt plankebord/spisebord så slå helt klart til her!!

Tømrerfirmaet Gudmann & Andersen ApS

Vi lægger vægt på at udføre et godt håndværk og vi har et godt samarbejde med andre håndværkere som vi kan stå 100 % inde for.