Eksperter i tag og vinduer

Konkurrencedygtige priser

Arbejde vi kan stå inde for

Medlem af Byg Garanti

Vi eksperter indenfor alt slags nyt tag

Mangler du professionel hjælp til en form for tagarbejde? Så er du havnet på den helt rigtige side. Uanset om du skal have foretaget en mindre tagrenovering eller have lavet et helt nyt tag, står vi hos Tømrerfirmaet Gudmann & Andersen ApS klar til at hjælpe dig. Vores tagdækker kommer mest i områderne i og omkring Hinnerup, Hadsten og Favrskov, men vi står selvfølgelig også til rådighed udenfor disse områder.

Vi er et professionelt tømrerfirma med mere end 15 års erfaring i branchen. Vi er eksperter i bl.a. tag, og derfor er vi i stand til at varetage enhver opgave på området. Hvad end dit tag har brug for en mindre tagreparation eller det helt skal udskiftes, kan vi løse opgaven for dig.

Vi udfører alle former for tagarbejde hos både private kunder og erhvervskunder, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for kompetent hjælp.

Professionel renovering af tag kan spare dig for mange penge

Mange års erfaring har gjort os til specialister indenfor tagrenovering og lægning af nyt tag. Du kan derfor trygt lade os være din kommende samarbejdspartner. Taget er det vigtigste værn mod klimaet, og du kan spare tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader dermed ikke udvikles med tiden.

Hvis dit tag ikke er helt tæt, risikerer du desuden at bruge unødvendig meget energi. Der er med andre ord typisk mange penge at spare i forbindelse med renovering af tag.

Vores kendskab til nogle af de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større udskiftning. Vi står altid klar til at komme og tjekke dit tag efter for eventuelle forbedringer, hvorefter vi gerne sammensætter et godt tilbud til dig.

Hvad koster et nyt tag?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad et nyt tag koster, da det varierer fra opgave til opgave. Det kommer bl.a. an på, hvilken type af tag der skal lægges, hvor stort et areal der er tale om, samt hvor omfangsrig opgaven er samlet set. Du kan dog være sikker på, at vi altid tilbyder konkurrencedygtige priser, uanset hvilken opgave vi skal løse.

Vi er et kompetent firma med mange års erfaring indenfor tagarbejde. Vi lægger vægt på at udføre godt håndværk hos alle vores kunder. Vi sætter en ære i at levere løsninger i høj kvalitet til billige priser, hvor enhver kunde får mest muligt for pengene og ikke mindst et tilfredsstillende resultat.

Alle ansatte i virksomheden er dygtige og imødekommende og tilgår enhver opgave med samme entusiasme. Vi udfører med andre ord altid professionelt arbejde, og vi kan vores håndværk, uanset hvad opgaven lyder på. Vi er desuden medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet er veludført hver gang.​

Hvad koster et nyt eternittag?

Den nøjagtige pris på et nyt eternittag afhænger af flere elementer. 

Det kommer især an på, hvor stort et areal der skal lægges samt opgavens samlede omfang. Dog er et eternittag typisk en af de billigere løsninger på markedet. Derudover er det nemt at lægge og er derfor ideelt, hvis du ønsker et nyt tag, der både er hurtigt at lægge og økonomisk favorabelt.​

Eternittag er fremstillet af fiberarmeret cement, hvilket gør det muligt at vælge mellem flere forskellige farver og former. Typisk produceres taget i sort, rød, brun eller gråt, hvor den mest kendte form er bølge-eternit.

Tidligere har eternittag været forbundet med asbest, og derfor har løsningen haft et dårligt ry i mange år. Dette er der dog ingen grund til, da der i dag ikke er nogen sammenhæng mellem sundhedsskadelige stoffer og nyproduceret eternittag. Du kan derfor trygt vælge denne løsning, hvis du ønsker en billig løsning, der er nem at lægge. Dog kræver taget en del vedligehold og rengøring.

Hvad koster et nyt tegltag?

Den eksakte pris på et nyt tegltag varierer afhængig af opgavens samlede omfang. Hos os kan du dog være helt sikker på at få lavet et nyt tag af høj kvalitet til en så lav pris som muligt. Tegltag er en af de mest populære tagtyper herhjemme og har været det i mange år. Dette er ikke uden grund, da tegl både er meget holdbart, har et flot, klassisk udseende og samtidig er et miljøvenligt valg.

Et tegltag kan typisk holde i 50-75 år, hvorfor du kan få glæde af taget i mange år ud i fremtiden. Derudover er det nemt at vedligeholde, hvilket skyldes den måde, som stenene produceres på. Disse brændes nemlig ved meget høje temperaturer, hvilket er med til at skabe et kvalitetsprodukt af høj kvalitet, som kan modstå både dårligt vejr og frost. Derudover foregår produktionen uden bindemidler eller andre tilsætningsstoffer, hvilket gør teglsten til et miljøvenligt valg.

Denne tagløsning er desuden et fleksibelt valg, hvor du har mulighed for at vælge lige de farver, overflader, størrelser og former, som du ønsker. Du kan således få et nyt tag, som passer lige til dine ønsker.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder med et nyt tag

Vi kommer gerne og lægger et nyt tag hos dig som matcher dine individuelle ønsker og behov. Uanset om du kunne tænke dig eternittag, tegltag eller en tredje løsning, så garanterer vi høj kvalitet til lave priser. Vi starter altid med at foretage et eftersyn af dit tag, hvorefter vi vurderer, hvilken løsning der er bedst. Du kan med andre ord altid få kompetent rådgivning og vejledning, når du samarbejder med os.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad dine muligheder er, eller ønsker du at lave en aftale med det samme? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 61 30 37 39 eller 25 34 50 90. Du kan også sende en e-mail til info@gudmann-andersen.dk eller udfylde vores kontaktformular lige her på siden, så vender vi tilbage med flere oplysninger og et godt tilbud til dig hurtigst muligt.

​​

​Gratis tilbud!​​

Kontakt os via formularen og du vil blive kontaktet inden for en uge.

Vedhæft billede af din byggesag
Dine oplysninger
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

anmeldelser fra facebook

🟊🟊🟊🟊🟊

Sara-Marie Lysdal Lerhøj

Jeg har modtaget et super flot plankebord! Stor tilfredshed herfra 😁 Hvis I står og mangler et nyt plankebord/spisebord så slå helt klart til her!!

Tømrerfirmaet Gudmann & Andersen ApS

Vi lægger vægt på at udføre et godt håndværk og vi har et godt samarbejde med andre håndværkere som vi kan stå 100 % inde for.