Eksperter i tag og vinduer

Konkurrencedygtige priser

Arbejde vi kan stå inde for

Medlem af Byg Garanti

​Udskiftning af vinduer er vi specialister i

Overvejer du udskiftning af vinduer? Hos Tømrerfirmaet Gudmann & Andersen ApS er vi specialister i udskiftning af vinduer og vi har 15 års erfaring i håndværkerbranchen. Udover udskiftning af vinduer, tilbyder vi også reparation og vedligeholdelse af både vinduer og døre.


Vi står altid klar til at hjælpe med både store og små opgaver i blandt andet Hinnerup, Favrskov, Hadsten og omegn. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os.

Spar penge på varmen med nye vindueselementer

​Udskiftning af vinduer kan være en god idé, da det både giver en lavere varmeregning og et bedre indeklima. Nye vinduer kan også hjælpe på både træk og støj. Vi kan levere vindueselementer og energiruder fra alle producenter, og vi udfører hele opgave lige fra opmåling og montering af vinduer til fugning og den afsluttende finish.

Vi tilbyder også reparation og renovering af ældre vindueselementer, men det er ikke altid, at det kan betale sig. Vi råder og vejleder gerne, så du kan tage stilling på et oplyst grundlag. 

Vi lægger altid stor vægt på at udføre godt håndværk i høj kvalitet og vi sætter i det hele taget en ære i vores arbejde.​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Prisen på udskiftning af vinduer afhænger af flere forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger prisen af opgavens type, samt opfang. Derudover spiller valg af producent og materialer også en rolle for prisen. Dog kan du være sikker på, at du altid får en god og konkurrencedygtig pris, når du vælger os til at udfører arbejde.

Kontakt os og få et godt tilbud på vinduesudskiftning

​Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med udskiftning af vinduer eller reparation og vedligeholdelse af både vinduer og døre, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen. 


Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 61 30 37 39 og 25 34 50 90. Du kan også skrive til os på e-mail info@gudmann-andersen.dk, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

​Gratis tilbud!​​

Kontakt os via formularen og du vil blive kontaktet inden for en uge.

Vedhæft billede af din byggesag
Dine oplysninger
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

anmeldelser fra facebook

🟊🟊🟊🟊🟊

Sara-Marie Lysdal Lerhøj

Jeg har modtaget et super flot plankebord! Stor tilfredshed herfra 😁 Hvis I står og mangler et nyt plankebord/spisebord så slå helt klart til her!!

Tømrerfirmaet Gudmann & Andersen ApS

Vi lægger vægt på at udføre et godt håndværk og vi har et godt samarbejde med andre håndværkere som vi kan stå 100 % inde for.